Wilt u ons helpen om de stichting op te starten?

Donderdag 18 Juli 2013

In 2009 ben ik, Gerard van der Wijk gestart met de hobbymatige opvang van schildpadden. Deze hobby van mij is inmiddels zo gegroeid dat ik met meerdere vrijwilligers heb besloten om van de schildpaddenopvang een heuse stichting op te richten, dit is per 26 juni 2013 dan ook gerealiseerd.


Maar we hebben nu dringend donateurs nodig om onze doelstellingen en onze bestaande schildpaddenopvang in Harkema kostendekkend te krijgen. U mag zelf weten hoeveel u doneert al is het maar € 0.50 cent per maand. Wij zijn blij met iedere euro en stoppen dit alleen maar in de stichting.

Wij hebben geen betaalde medewerkers, verkopen GEEN schildpadden en hebben geen dure directeuren of managers, alle hulp is vrijwillig en al het geld gaat direct naar onze opvang!

Donaties aan onze opvang zijn Belasting aftrekbaar aangezien wij als ANBI worden aangemerkt.

We willen in de nabij toekomst open gaan voor publiek als bezoekerscentrum in Harkema (soort van mini dierentuin voor alleen schildpadden), wij willen namelijk veel vertellen en laten zien over onze bijzondere dieren. Donateurs zullen natuurlijk altijd gratis toegang krijgen! Helpt u mee deze droom waar te maken?

Als het financieel voor u mogelijk is! Wilt u ons helpen opstarten met een klein bedrag per maand?

En zou u dit bericht ook willen delen op uw facebookpagina?

Alvast bedankt!

Met (dier)vriendelijke groet,

Gerard van der Wijk
Schildpaddenopvang Harkema

PS: meer info over doneren is te vinden op:
http://www.schildpaddenopvang.nl/donaties