Mega foto update half juni juli 2013 Schildpaddenopvang Harkema.

Zaterdag 20 Juli 2013

Dit keer lekker veel foto's. Vanaf het trieste weer midden juni, waar we echt wel wat zon en een goede temperatuur voor onze schildpadden zouden willen hebben, zitten we nu volop in het zomerse weer. De schildpadden die nu buiten zijn genieten zichtbaar van de zon. We hopen op een lange nazomer zodat onze schildpadden zo lang mogelijk van buiten kunnen genieten, voordat ze weer naar binnen gaan. Overigens de schildpadden die in het binnenverblijf zitten voelen hun ook kiplekker, zie de foto's :)

PS: De van de schildpadden geredde kikkervisjes bleken vandaag 19-07-2013 alle echte kleine kikkertjes te zijn. Ik verhoog het waterpijl van het aquarium een beetje zodat de beestjes weg kunnen springen de natuur in. Een stukje fruit op het eilandje trekt fruitvliegjes aan, dit eten kleine kikkertjes voornamelijk. De nog honderden aanwezige kikkervisjes eten visvoer! Leuk om te zien en om een keer te doen