Zaterdag 17 augustus 2013 open dag schildpaddenopvang Harkema.

Zondag 28 Juli 2013

Op zaterdag 17 augustus a.s. tussen 10:00 en 17:00 uur houden wij een open dag! Iedereen mag dan vrijblijvend komen kijken hoe wij hier met onze schildpadden omgaan en bewonderen waar de schildpadden leven. Alleen bij slecht weer wordt de open dag afgelast en verplaatst.


Om langs te komen op de open dag is het nodig dat u zich aanmeldt via ons e-mailadres info@schildpaddenopvang.nl  met onderwerp “aanmelding open dag” We hebben namelijk beperkte parkeerruimte. Woont u in de buurt dan is het handig om op de fiets, brommer of scooter te komen. Via het openbaar vervoer zijn we ook te bereiken, lijn 13 Drachten – Leeuwarden Halte Bouwe Harkemastrjitte.

Wij willen u graag trakteren op deze mooie dag dus daarom graag even aangeven met hoeveel personen u langs wilt komen, hoe laat en graag met welk vervoersmiddel u komt i.v.m. de parkeerruimte.

Misschien nu in de vakantie een leuk dagje uit? Het kost niets en u bent een mooie ervaring rijker!

PS: Misschien kunt u uw bezoek in Harkema combineren met een bezoek aan openluchtmuseum De Spitkeet onder het mom van twee vliegen in één klap. Kijk voor meer info op http://www.despitkeet.nl

Tot ziens in Harkema (Friesland)