Start verbouwing

Donderdag 03 Oktober 2013

Inmiddels zijn we gestart met de verbouwing van onze opvang. Ons pand bestaat uit twee verdiepingen, de bovenverdieping werd tot voor kort bewoond. Omdat we ruimtegebrek hebben op onze benedenverdieping wilden we ook graag de bovenverdieping gaan gebruiken.

Na overleg met de huurbaas is deze zo schappelijk geweest om ons de bovenverdieping zonder extra kosten erbij te laten huren J Dit is natuurlijk een heel genereus gebaar, namens onze schildpadden dan ook alle dank aan onze huurbaas!

Inmiddels hebben we op de bovenverdieping zoveel mogelijk spullen opgeslagen en hebben we een heus kantoor ingericht. Dit moet het zenuwcentrum worden van onze landelijke schildpaddenopvang. Zo gezegd hebben we de kantoren op de bovenverdieping gereed en hebben we daarmee op de  benedenverdieping enorm veel ruimte gecreëerd. We kunnen nu starten met de uitbreiding van ons binnenverblijf, wat op dit moment ook echt nodig is!

Helaas hebben we weinig geld om dit te realiseren. Dus we beginnen binnenkort met een landelijke donateurs wervingsactie om meer geld te kunnen inzamelen. Ook zijn we aanwezig op de open dag van de Dierenbescherming zat. 5 Oktober in Dierenasiel de Swinge in Drachten. Van 11:00 tot 16:00 uur.

Het is de bedoeling om het binnenverblijf vanaf midden Oktober te vergroten. We hebben al toezeggingen gekregen om bepaalde materialen goedkoper te kunnen krijgen maar het duurste (de folie) proberen we middels een inzamelingsactie via donateurs of bedrijven gefinancierd te krijgen.

Intussen heeft het winkeltje van Helen ook wat meer ruimte gekregen, nu we héél wat rondslingerende spullen naar de bovenverdieping hebben verplaatst. Het valt niet mee (luxe probleem J ) om rond de 8700 schildpadden curiosa een mooi plekje te geven J

We houden u via onze website en facebook op de hoogte van de vorderingen.