Bezoek 1 van OBS 't Holdernêst uit Harkema.

Dinsdag 19 November 2013

Vandaag hield Marten Mulder (8 jaar) uit Harkema van OBS 't Holdernêst uit Harkema, een spreekbeurt over schildpadden. Omdat Marten zelf thuis ook schildpadden heeft weet hij er al heel veel van af. Marten is ook met zijn moeder eerst bij onze schildpaddenopvang langsgeweest voor meer informatie. Ook is toen het idee gekomen om na de spreukbeurt op school nog even langs de schildpaddenopvang te gaan.

Vanmorgen was het dan zover, nadat Marten zijn spreekbeurt heeft gehouden op school, kwam de hele klas langs om de schildpadden in het echt te zien...

Vandaag komt er echter nog een tweede bezoek van OBS 't Holdernêst uit Harkema, toevallig genoeg hebben Martin Alma en Jesse Bosklopper ook een spreekbeurt. Dit keer niet over de schildpad zelf maar over onze opvang in Harkema :)  Een grote eer voor ons ! De foto's hiervan zullen later vanmiddag ook nog worden geplaatst.