Aanpassing opvangtarieven Schildpaddenopvang Harkema.

Vrijdag 21 Februari 2014

Steeds vaker krijgen wij te horen dat mensen die afstand willen doen van hun schildpad of schildpadden het éénmalige bedrag van EUR 75.- per dier niet kunnen betalen. Wij begrijpen dat het een groot bedrag in één keer is voor sommige mensen, vooral in crisis tijd!. Maar wij kunnen niet anders dan dit bedrag vragen, we zorgen levenslang voor de schildpad en dat kost nou eenmaal keiharde euro’s. Nu hoeven onze mensen niet te worden betaald want iedereen is vrijwillig, zelfs de baas. Maar we hebben wel kosten aan huur electra gas voeding en medische verzorging. En tot op heden krijgen we totaal geen subsidies dus bij ons is het ook echt crisis!

Daarom gaan we per direct een extra betaalvorm invoeren om de mensen toch tegemoet te komen. Het is dan mogelijk om per schildpad voor EUR 5.- per maand donateur te worden van onze opvang voor minimaal 2 jaar. Op deze wijze helpt u mede de opvang financieel gezond te houden en kunt gerust de zorg van uw schildpad aan ons overlaten. We hopen met deze maatregelen de mensen tegemoet te komen .