Dankzij Alarmdiscounter.nl nu ook tegen water beveiligd

Woensdag 14 Mei 2014
We waren door AlarmDiscounter al eens verwend met het brand- en inbraaksysteem maar omdat één van de verzorgers nogal vaak de kraan laat open staan, moest er toch echt een oplossing hiervoor komen... :)Daarom zijn sinds vandaag de twee binnenverblijven uitgerust met een watersensor. Wanneer het water te hoog komt te staan, gaat het alarmsysteem brullen, en worden er SMSjes verstuurd naar verschillende mensen. Zodat de kraan dus nog op tijd uit kan worden gedaan :)

Ook is het bestaande BHV brandalarmsysteem (in de opvang zelf) nu gekoppeld met onze nieuwe alarmcentrale, deze centrale regelt dus nu alle inbraak – brand en watermeldingen en verstuurd deze per SMS. We hopen met deze investering voor de toekomst vooral besparing en zekerheid te hebben gewaarborgd.

AlarmDiscounter weer super bedankt voor het leveren van de benodigde spullen en de hoge korting. 
http://www.alarmdiscounter.nl/