Foto update maart 2015

Vrijdag 06 Maart 2015

Het is zover onze schildpaddenopvang gaat morgen Zaterdag 7 Maart weer open voor bezoek. Na diverse verbouwingen en uitbreidingen kunnen wij nu nog beter onze educatie rol vervullen. Daarnaast krijgen onze dieren het steeds beter en krijgen ze dus steeds meer ruimte. Bent u benieuwd wat er allemaal is veranderd? Elke zaterdag zijn we open voor bezoekers van 13:30 tot 17:00 uur. Entree 2,- / Kinderen 1,- Warmoltsstraat 7 in Harkema. U bent welkom.

Naast ons souvenirs winkeltje hebben wij nu ook een museum, namelijk het schildpaddenmuseum van Helen. De vrouw waar wij een verzameling van meer dan 50 jaar met liefst 8000 schildpadden hebben gekregen na haar overlijden. Aangezien sommige stukken zo speciaal zijn hebben wij besloten een gedeelte als museumstukken te etaleren. Het is de bedoeling dat de collectie periodiek word afgewisseld.

PS: De buitenverblijven zijn nog niet te bezoeken, dit kan pas vanaf mei/juni aangezien onze schildpadden dan pas weer naar buiten gaan. Ook het buitenverblijf word de komende tijd aangepakt en meer dan 5 maal zo groot.

Wij danken al onze vrijwilligers, donateurs en fans voor hun bijdragen op welke manier dan ook! Samen met jullie gaan we lekker door zoals we dat gewend zijn!

Bedankt! Ook namens de meer dan 400 schildpadden in de opvang