Open WEEKEND 15&16 aug.2015

Maandag 23 Maart 2015

Dit jaar houden we niet één open dag maar zelfs twee. We hebben goed geluisterd naar onze vrienden en bekenden, velen kunnen namelijk niet op Zaterdag ondanks de 500 bezoekers afgelopen jaar. Daarom dit jaar óók op de zondag een open dag! Hiermee willen we iedereen dan ook een mogelijkheid bieden om langs te komen.

Aan de kids is gedacht er is een spingkussen, grabbelen, schildpadjes voeren, met een schildpad op de foto, op ontdekking en nog heel veel meer.....

Wij bieden een leuke tour langs alle verblijven incl. een kijkje in de keuken waar normaal geen toegang tot is. Er is koffie, thee e.d. verkrijgbaar. Voor de kids is er snoep, ranja en zijn overheerlijke suikerspinnen beschikbaar. 

Naast de opvang van onze echte schildpadden hebben wij ook nog een museum met een greep uit meer dan 8000 kunstschildpadden en een klein souvenierswinkeltje. De opbrengst is volledig voor de opvang. Het winkeltje is onstaan uit de gift van een verzameling van een mevr uit Rotterdam die meer dan 50 jaar schildpadden heeft gespraard....

Woont u in de buurt dan graag zoveel mogelijk op de fiets komen. Uw auto parkeren kan langs de openbare weg maar wel op aanwijzing van de verkeersbegeleiding. Via Openbaar vervoer goed bereikbaar! Bushalte op 50 meter afstand. LIJN 13 Leeuwarden - Drachten. Vanaf het trein- en busstation in Leeuwarden stapt u over op de buslijn 13 richting Drachten. Deze gaat zonder over te stappen direct richting Harkema. U kunt de chauffeur vragen te stoppen bij Halte Bouweharkemastrjitte, dit is de derde halte in Harkema. Of wanneer u moeilijk te been bent direct voor onze deur op de Warmoltsstraat 7.

Ook dit jaar is er weer héél veel veranderd. Met de opbrengst van de Open Dag van vorig jaar incl. de verdubbeling van het bedrag door stichting Dierenlot hebben we hele mooie dingen kunnen realiseren...

Het open weekend is van zaterdag 15 augustus t/m zondag 16 augustus 2015. Beide dagen open van 10:00 tot 17:00 uur. Entree GRATIS. Alle activiteiten kosten slechts 50 cent.

PS: We zijn in het seizoen van maart tot oktober elke zaterdag ook open voor bezoek van 13.30 - 17:00 uur.

Streefdoelen: 
Educatie & Voorlichting
Uitleg: Schildpaddenopvang NIET voor de LOL!
Donaties werven voor uitbreiding van de opvang.
Promotie van Stichting Dierenlot

Heeft u Facebook? Dan kunt u zich alvast aanmelden voor dit evenement. Dit is niet verplicht maar handig om op de hoogte gehouden te worden en voor ons om rekening te houden met het aantal bezoekers. 

Link naar Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/386304641553049/