Open weekend schildpaddenopvang trekt nieuw bezoekersrecord…

Maandag 17 Augustus 2015

Dit weekend was zeer geslaagd te noemen, ruim 650 bezoekers kwamen langs bij de opvang om een kijkje te nemen bij de schildpadden. De reacties van de mensen waren erg positief en waren erg verrast dat de opvang in een jaar tijd helemaal is veranderd naar een totaal natuurvriendelijk aanpak en aanblik.

De nieuwe buitenvijver trok veel aandacht, ook werd de kleurenpracht van wilde natuurlijke bloemen en planten opvallend vaak aangehaald en werd er zelfs meerdere malen gevraagd om zaden te verkopen uit onze tuin. Wellicht inderdaad een goed idee om nog wat inkomsten voor de opvang te generen. We komen hier op terug J

Deze twee open dagen verliepen geheel vlekkeloos uitgezonderd op een vervelende wespensteek. Op sommige momenten was het erg druk in de binnenruimtes, aangezien het regenachtig weer op de zondag hier invloed op had. Des al niet te min werd de zondag het drukste bezocht.

Op deze dag is 950 euro aan donaties opgehaald welke geïnvesteerd gaat worden in een pallet CV kachel om de gasrekening te minimaliseren. Mede dankzij u zitten de schildpadjes er deze winter lekker warm bij, tegen wel hele lage kosten! Alle bezoekers super bedankt hiervoor!

Er is weer veel advies gegeven en zijn er veel leuke contacten opgedaan, we hopen met het hele team u goed vermaakt en vooral veel geleerd te hebben. We zien u graag terug op de volgende open dag!  Bedankt voor uw komst en veelal warme gebaren en interessante gesprekken!

Speciale dank aan al mijn vrijwilligers die deze dag hebben geholpen, maar die mij ook buiten deze dagen om helpen en steunen waar nodig! Zonder jullie kan ik mijn mooie werk, zeg maar gerust missie, niet uitvoeren en vooral volhouden! Bedankt mensen! echt bedankt! Ik noem geen namen, dan kan ik ook niet per ongeluk een waardevol mens vergeten.

Foto's gemaakt door Leffert Nicolai Nienke Bruining en Fokke Ophuis  Bedankt!!

Dit is een selctie van de foto's, alle foto's staan in een apart fotoboek.