Schildpaddenopvang by Night! **laatste open zaterdag dit jaar**

Zaterdag 03 Oktober 2015

Aanstaande zaterdag 3 oktober is de laatste zaterdag van dit jaar dat de opvang open is voor bezoek op de zaterdag! Onze schildpadden gaan weer lekker genieten van hun welverdiende winterrust. Medio Maart 2016 zijn we dan weer open voor bezoek. Onze andere activiteiten zoals opvang en educatie gaan zoals altijd gewoon door. Om de laatste zaterdag speciaal af te sluiten zijn we extra lang open van 13:30 tot 22:00 uur.

U kunt dan eens kijken hoe onze dieren zich gedragen in het donker en wat voor sprookjesachtige sfeer er in het donker hangt in de opvang en zeker ook buiten. Mis dit niet! 

Hier alvast een voorproefje! Entree 2 euro. kinder t/m 6 jaar 1 euro. Op deze dag is er koffie, thee en fris te krijgen