De schildpadjes worden alweer wakker...

Dinsdag 23 Februari 2016

De schildpadden worden allemaal weer een stuk actiever. Nog even en dan komt de langverwachte lente weer aan. Ook dit jaar gaan we er weer volop tegenaan, er is namelijk nog heeeel veel te doen op schildpaddenopvang gebied! Binnenkort worden de cijfers en feiten over 2015 nog bekend gemaakt. 2015 was een heel bijzonder jaar waar heel veel is gebeurd, veel is veranderd en waar vele dromen werkelijkheid zijn geworden! Op dit moment is het nog niet helemaal duidelijk of wij elke zaterdag weer open mogen voor het publiek. Dit heeft ermee te maken dat wij anders mogelijk door de overheid als dierentuin worden aangemerkt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling aangezien wij een opvanglocatie zijn en willen blijven. We willen dit dan ook graag voorkomen. Het is daarom mogelijk om alleen op afspraak langs te komen voor een bezichtiging of tijdens één van onze maximaal 6 open dagen die we in 2016 gaan houden.