Ervaringen en reviews

Op internet vindt u af en toe reviews en ervaringen over onze opvang in Harkema. Helaas zijn er enkele tegenstanders en dan vooral kwekers en handelaren die het blijkbaar nodig vinden om de schildpaddenopvang in een kwaad daglicht te stellen. Wij zijn namelijk tegen handel en kweek en dat botst natuurlijk met deze mensen…

Wat wij hier verder doen bij de opvang is om onze dieren zo goed mogelijk te verzorgen en een goede oude dag te geven met daarbij goede educatie te geven op welke manier dan ook. Wij staan dan ook, zoals het hoort, onder toezicht van de overheid en hebben een ontheffing om schildpadden te mogen opvangen en dat krijg je niet zomaar even! Helemaal perfect zal het nooit zijn, maar naar ons kennen en kunnen proberen wij altijd verbeteringen door te voeren. De ervaringen die wij ontvangen van mensen die hier zijn geweest zijn eigenlijk altijd goed te noemen, maar juist een select groepje mensen kiest ervoor om ons spreekwoordelijk zwart te maken. Deze mensen zijn hier echter nog nooit geweest, zijn lid van zogenaamde clubjes die alles beter weten en overal op een negatieve manier commentaar op geven. Wij noemen dit dan ook de toetsenbord helden. Ook mensen die vragen stellen aan hen worden vaak op botte wijze te woord gestaan. Wij, de mensen van de opvang doen hier absoluut niet aan mee, wij varen onze eigen positieve koers. Domme vragen zijn er niet en we staan altijd iedereen graag te woord.

Dit specifieke groepje uit zich op internet vooral met; Er zitten te veel dieren bij elkaar, dat wij niet willen herplaatsen en dat wij niet openstaan voor advies. Het is dan ook eenvoudig te herkennen dat deze reviews afkomstig zijn van dit vaste negatieve groepje. Het is maar even dat u het weet.

Verder voelen wij ook niet de behoefte om hier verder op in te gaan of om ons te verdedigen. Wij zitten namelijk gezien hun kweek en handels insteek niet op dezelfde lijn en dat zal ook nooit gebeuren. Wij blijven lekker doorgaan op onze eigen positieve manier waarbij alle tips en adviezen meer dan welkom zijn. Het gaat per slotte om onze diertjes en daar hebben wij alles voor over!

Heeft u een goede of juist slechte ervaring met onze opvang? Laat het ons weten! Neem dan via directe wegen contact met ons op, dit kan telefonisch of per e-mail. We willen het graag weten want mocht er iets verkeerd gaan of lijken dan willen we dat ook oplossen of verduidelijken. Niets meer niets minder. Ook de goede berichten zijn meer dan welkom, het is altijd mooi om te zien dat wij wel gewaardeerd worden. Alvast bedankt!