Bezoeken

Van overheidswege is het niet toegestaan om bezoek te ontvangen in onze opvang. Hier zouden wij een diertuinvergunning voor moeten aanvragen. Echter ons beleid en visie druist in tegen deze vorm van exploitatie en de regels die hieraan verbonden zijn. Daarnaast zitten onze schildpadden helemaal niet te wachten op drukte zoals in een dierentuin.

Dit alles heeft ons doen besluiten om geen dierentuin vergunning aan te vragen.

Wat is er wel mogelijk?

Wij mogen zes dagen per jaar open voor publiek. De meeste dagen besteden wij aan educatiemomenten van (basis) scholen. Daarnaast organiseren wij eens per jaar een grote OPEN DAG. Helaas door alle corona maatregelen is de organisatie van een OPEN DAG of een kijkmiddag erg moeilijk geworden of zelfs niet eens toegestaan.

Zodra er meer bekend is, zullen wij dit publiceren op onze website en andere socialmedia

Bezoek in professionele zin

Bent u beheerder of medewerker van een andere opvang, en/of heeft u te maken met schildpadden? Bijvoorbeeld bent u een Dierenambulance medewerker. Dan is het mogelijk om een bezoek te plannen. Wij geven o.a. aan medewerkers / beheerders van asielen en medewerkers van Dierenambulance e.d. educatiemiddagen of avonden. Dit zal altijd in groepsverband zijn en alleen in vooraf overleg. Er worden geen kosten gerekend, echter wordt een donatie altijd op prijs gesteld. Info? mail naar info@schildpaddenopvang.nl