Mieke Zilverberg (ambassadeur Schildpaddenopvang.nl) met Gerard van der Wijk (beheerder / oprichter)

Ambassadeur Mieke Zilverberg

Vrijdag 01 Februari 2019


Mieke Zilverberg, bekend van het televisieprogramma Tussen Kunst en Kitsch, is in 2019 ambassadeur is geworden van de Stichting Schildpaddenopvang Nederland in Harkema. Zij gaat zich er belangeloos voor inzetten de opvang te behouden en een meer stabiele toekomst te geven. Samen met mij als beheerder zal zij het gezicht zijn van de opvang. Het grote netwerk dat we gezamenlijk hebben, zullen we gebruiken om te proberen de opvang een steviger basis en meer bekendheid te geven.


Mieke Zilverberg draagt de Schildpaddenopvang een warm hart toe. “Als ik op reis ga, breng ik regelmatig mijn landschildpad Tim naar de Schildpaddenopvang. Met een gerust hart, want Tim wordt daar altijd goed verzorgd. Ik ben blij dat ik nu als ambassadeur iets terug kan doen”, zegt Mieke.

Schildpadden kunnen een hoge leeftijd bereiken. Ze worden soms wel meer dan 120 jaar. Daarom is het van belang dat de opvang generaties lang blijft bestaan. Het is belangrijk dat we het huidige pand, waar de opvang twee jaar geleden naar toe is verhuisd, in eigendom verkrijgen. Dat heeft momenteel de grootste prioriteit voor ons. We zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen hierin.

Met vriendelijke groet,
Gerard van der Wijk, voorzitter en beheerder
Stichting Schildpaddenopvang Nederland.