Letterlijk van de wal in sloot en anders maar dood!

Letterlijk van de wal in sloot en anders maar dood!

Als enige schildpaddenopvang in Nederland voeren wij op dit moment een fel offensief tegen onwillende en schildpad onvriendelijke organisaties. Wij worden tientallen keren per dag gebeld over gevonden en vervolgens geweigerde schildpadden.. De vinders zijn ten einde raad! Want? Er worden adviezen en leugens verspreid die het daglicht echt niet kunnen verdragen! Wij worden niet eens genoemd want dat mag niet!? Wij hebben daarom al meer dan 50 schildpadden verspreid over het hele land opgehaald, die anders zonder pardon weer in de sloot werden gezet of erger nog om gewoon in te laten slapen! Waar zijn we in vredesnaam mee bezig?

Men denkt met een boycot het hele schildpadden probleem onder het kleed te kunnen vegen! Maar helaas, daarvoor is dit wereldje te klein en onze betrokkenheid te groot, al dit leed door onkunde komt toch bij ons terecht! Wij verzamelen elke dag veel bewijsmateriaal om ons straks te kunnen verweren! Maar bovenal rijden wij wel voor schildpadden, bel ons gewoon, wij hebben namelijk nog NOOIT een schildpad geweigerd!

Speciaal om mensen te informeren over welke organisatie zij wel of juist niet moeten bellen i.v.m. schildpadden, hebben wij twee websites gemaakt, namelijk; www.schildpadVRIENDELIJK.nl en www.SchildpadONVRIENDELIJK.nl

Wij willen iedereen vragen om jullie organisatie in de buurt aan te melden op 1 van deze websites. Je kunt je verhaal met jouw ervaring kwijt in het nominatieformulier. Elke aanmelding wordt door ons persoonlijk gecontroleerd door het doen van een telefonische melding bij de opgegeven organisatie zelf. Wij vragen alleen een emailadres van jou en zullen verder nooit persoonlijke informatie doorspelen naar derden!

Alvast superrrr bedankt namens alle nog zwervende schildpadden!

VEDRER-DELEN=OOK-EXTRA-HULP

Written by:

94 Posts

View All Posts
Follow Me :