Aankondiging Grote Open Dag!

Aankondiging Grote Open Dag!

Na lang wikken en wegen hebben wij eindelijk een nieuwe datum kunnen vaststellen voor de grote open dag. Na 3 jaar geen open dagen te hebben gehouden is het wel weer eens tijd om iedereen te laten zien wat wij allemaal in ons “schild” uitvoeren en inmiddels hebben uitgevoerd 🙂 

Er is heel veel veranderd, zoveel dat wij het niet eens allemaal kunnen opnoemen. Veel bloed zweet en tranen zijn er gevloeid met de opbouw van de nieuwe schildpaddenopvang. Inmiddels de enigste schildpaddenopvang die nog plaats biedt voor alle gevonden schildpadden in héél Nederland. 

Wij nodigen u graag uit op zaterdag 20 augustus 2022 tussen 10:00 – 18:00 uur. 

Wij geven u het advies wanneer u in de buurt woont om op de fiets of lopend te komen. Woont u verder dan kunt u ons ook bereiken via het openbaar vervoer. Lijn 13 gaat langs de opvang. Per auto bent u natuurlijk ook welkom, neemt u dan a.u.b. de aanwijzingen van de verkeersregelaars goed op. Mogelijk moet u op een afstandje parkeren. Wij willen namelijk geen overlast veroorzaken voor onze buren en het doorgaande verkeer. Daarnaast hebben wij met de gemeente afgesproken voldoende ruimte aan te houden voor hulpdiensten. 

De meest drukke periode is: tussen 13:00 – 15:00 uur. 

Wat is er allemaal te doen?

Het belangrijkste is natuurlijk, binnen én buiten schildpadden kijken! We hebben er meer dan 2000 in de opvang! Daarnaast geven wij een kijkje achter de schermen, wat komt er allemaal kijken bij het opvangen en verzorgen van de schildpadden. Voor de kinderen is er een springkussen en andere leuke activiteiten. Daarnaast zijn er diverse leuke spulletjes te koop ten bate van de opvang. Daarnaast lopen er mensen rond die antwoord kunnen geven op vragen. Wanneer het erg druk is, krijgt u een kaartje om op een later moment inhoudelijk contact te hebben. 

Entree?

Om alle kosten te kunnen dekken en om de opvang financieel te steunen, heffen wij een entreeprijs van € 2.- per persoon. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis. 

Adres?
Stichting Schildpaddenopvang Nederland
Warmoltsstrjitte 67
9281 PK Harkema (Friesland)

Info:
Wij zijn rolstoelvriendelijk! Tevens rechtstreeks via OV Buslijn 13 te bereiken! Halte Bouwe Harkemastrjitte op 200m afstand van de opvang. Via Trein naar centraal station Leeuwarden, rechtstreeks buslijn 13.

Vragen?
Info@schildpaddenopvang.nl of bel 088-444-0777

Written by:

92 Posts

View All Posts
Follow Me :